Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

Представників Шацької громади запрошують взяти участь у навчальній програмі «Школа співпраці між громадянами та владою»

Дата: 12.02.2024 14:15
Кількість переглядів: 185

Фото без опису

Запрошуємо представників громади взяти участь у двомодульній навчальній програмі «Школа співпраці між громадянами та владою»! Навчання організовано в межах проєкту «Вдосконалення урядування, орієнтованого на громадян, на Волині», який реалізовується Волинським Інститутом Права за підтримки Проєкту USAID «ГОВЕРЛА». 

Перший модуль відбудеться 16-17 лютого 2024 року (п'ятниця-субота).

Спікером заходу буде  виконавчий директор «Агенції відновлення та розвитку» Олександр Солонтай, який допоможе учасникам й учасницям краще зрозуміти процеси залучення жителів до планування розвитку і відновлення тергромад. Розкаже про практики та механізми успішної співпраці та взаємодії, а також допоможе краще познайомитись учасникам між собою для налагодження діалогу та обміну досвідом між громадами.

Від кожної громади ми очікуємо по три представники/-иці, серед яких – представники влади та громадськості.
Для того, аби взяти участь, потрібно зареєструватися в цій формі: https://forms.gle/EqwbcmgQ8mkn52P9A до кінця дня 13 лютого.

Інформацію про точний час і місце проведення заходу, а також програму зустрічі надішлемо зареєстрованим учасникам/-цям.


Цей захід проводить ГО «Волинський Інститут Права» в рамках гранту «Вдосконалення урядування, орієнтованого на громадян, на Волині» та став можливим завдяки Агентству США з міжнародного розвитку (USAID) та щирій підтримці американського народу через Проєкт USAID «ГОВЕРЛА». Зміст цього заходу не обов’язково відображає погляди USAID та Уряду США.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь