Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

Нарада керівництва Шацької селищної ради з податківцями

Дата: 02.11.2023 15:00
Кількість переглядів: 327

Фото без опису

1 листопада з ініціативи Сергія Карпука, Шацького селищного голови, відбулася нарада на тему сплати податків та пошуку резервів наповнення бюджету Шацької громади.

В роботі взяли участь Дмитро Кравецький, начальник управління по роботі з податковим боргом ГУ ДПС у Волинській області, Богдан Гентіш, заступник начальника відділу моніторингу та інформаційно-аналітичного забезпечення згаданого управління, Світлана Сулік, начальниця Шацької державної податкової інспекції ГУ ДПС у Волинській області, Людмила Єрофєєва, заступниця селищного голови, начальники управлінь та відділів виконавчого комітету селищної ради.

На нараді головний акцент було зроблено на залученні додаткових резервів надходжень до бюджету, аналізі боргів у розрізі кожного податку та заходах впливу на податкових боржників. Погашення наявної заборгованості по податках і зборах та недопущення виникнення нової дасть можливість громаді здійснювати фінансування власних потреб і підтримувати військових.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь