Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

Відбудеться Всеукраїнський тиждень безпеки дорожнього руху

Дата: 11.10.2023 10:00
Кількість переглядів: 206

Фото без опису

Міжнародний благодійний фонд «Допомога постраждалим внаслідок дорожньо-транспортних пригод» з 13 по 19 листопада організовує в Україні проведення другого етапу Всеукраїнського тижня безпеки дорожнього руху.

Тижні безпеки дорожнього руху в Україні, що проходять двічі на рік, є однією із найбільших інформаційно-просвітницьких платформ для привернення уваги суспільства до проблем дорожньо-транспортного травматизму в країні. Тижні мають на меті консолідацію зусиль державних органів, відомств, структур, зацікавленої громадськості та ЗМІ  для напрацювання спільних рішень та вирішення цієї проблеми.

Дорожньо-транспортний травматизм, за даними ВООЗ, є однією з найбільших світових проблем охорони здоров’я. Травмуються або отримують каліцтва щодня понад тисячі осіб. Ризик загинути внаслідок ДТП різниться в різних країнах, проте 70% припадає на країни з низьким та середнім рівнем доходу.

Щороку, за різними статистичними даними, Україна втрачає в дорожньо-транспортних пригодах понад 3 тисячі своїх громадян, понад 30 тисяч травмуються. Основні причини ДТП із загиблими та травмованими: перевищення безпечної та встановленої швидкості руху; порушення правил маневрування; порушення правил проїзду перехресть; порушення правил проїзду пішохідних переходів; недотримання дистанції.

Запрошуємо переглянути соціальні відеоролики «Безпечна країна очима дітей», як були створені дітьми в межах щорічного Всеукраїнського молодіжного конкурсу фото- та відеоробіт «Безпечна країна» та отримали статус соціальної реклами за висновком Національної ради з питань телебачення і радіомовлення України.

Більше фото та відео – за посиланням.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь