Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

В Шацьку відкрили Алею пам’яті Героїв

Дата: 29.09.2023 15:28
Кількість переглядів: 1118

Фото без опису29 вересня, напередодні Дня захисників і захисниць України, в Шацьку відкрили Алею пам’яті Героїв. В селищному сквері, біля пам’ятника Тарасові Шевченку, встановили 22 банери з портретами воїнів Шацької громади, які загинули на російсько-українській війні.

На відкриття прибули рідні загиблих Героїв, представники влади, мешканці громади, діти – ті, кого боронили від ворога захисники,  за чий спокій вони віддали свої життя.

«Збереження памʼяті про захисників – це наша спільна справа. Тому маємо докласти максимум зусиль, щоб наступні покоління памʼятали, якою ціною забезпечується спокій на нашій території і кому ми цим завдячуємо. Подвиги наших Героїв, мужність та сміливість заслуговують на те, щоб їхні обличчя й імена знав кожен – і шачани, і мешканці громади, і гості нашого краю», – наголосив, звертаючись до присутніх, Сергій Карпук, Шацький селищний голова.

Алея пам’яті Героїв має нагадувати всім нам про високу ціну української незалежності.

Вічна пам'ять захисникам України.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь