Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

Працівники соціальних служб Шацької селищної ради обстежили умови проживання дітей, що опинились в складних життєвих обставинах

Дата: 14.09.2023 16:29
Кількість переглядів: 2541

Фото без опису

05.09.23 року головний спеціаліст служби у справах дітей Алла Пех, спільно з соціальним педагогом відділу соціальних служб Територіального центру надання соціальних послуг Шацької селищної ради Марія Сидорук  та інспектором ювенальної превенції Дмитром Постернаком, відвідали сім'ї, які опинилися в складних життєвих обставинах.

Під час візиту, працівники соціальних служб обстежили умови проживання дітей. Присутні з батьками провели профілактичну роботу щодо недопущення фактів вчинення домашнього насильства, дотримання батьками своїх обов’язків та залучення дітей до навчального процесу.

13.09.2023 року організовано спільний  профілактичний виїзд в с. Прип'ять та селище Шацьк за участю головного спеціаліста служби у справах дітей Алли Пех, соціального педагога відділу соціальних служб Територіального центру надання соціальних послуг Шацької селищної ради Марії Сидорук  та інспектора ювенальної превенції Дмитра Постернака  з метою обстеження умов проживання дітей, які опинилися в складних життєвих обставинах.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь