Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

Всесвітній день прибирання 2023 в Україні

Дата: 12.09.2023 16:14
Кількість переглядів: 276

Фото без опису

16 вересня 2023 року в Україні разом з 191 країною Світу відбудеться щорічна подія Всесвітній день прибирання «World Cleanup Day».

Мета заходу – об’єднання громадян з метою формування національної культури чистоти, благоустрою, правильного поводження з відходами, дбайливого ставлення до довкілля, створення сприятливих умов для розвитку волонтерства і самореалізації української молоді, розвитку місцевих громад та залучення ВПО до суспільно корисної діяльності.

Організатори акції – Всеукраїнський молодіжний рух «Let’s do it Ukraine» спільно з міжнародним рухом «Let’s do Іt World» за підтримки органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, ряду громадських організацій.

Всесвітній день прибирання World Cleanup Day» проводиться щорічно в усьому світі і об’єднує мільйони учасників.

В Україні у 2023 році Всесвітній день прибирання пройде з дотриманням заборон, обмежень, які діють на період війни.

Рекомендований період проведення заходів – з 16 серпня по 16 вересня 2023 року.

Можливі різні формати, в залежності від можливостей у воєнних реаліях: цифрове прибирання онлайн; прибирання прибудинкових територій, прибирання територій установ, закладів освіти, сортування вторинної сировини та здача на перероблення; приурочення осіннього місячнику благоустрою до Всесвітнього дня прибирання в Україні тощо.

Детальніше на сайті


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь