Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

Комісія селищної ради здійснила обстеження торгових об’єктів і місць масового відпочинку

Дата: 25.07.2023 15:00
Кількість переглядів: 1012

Фото без опису

24 липня відбулося засідання тимчасової контрольної комісії Шацької селищної ради з питань легалізації робочих місць та збільшення бази оподаткування і надходжень до бюджету селищної територіальної громади в умовах воєнного стану (голова Анатолій Полінкевич).

Члени комісії підбили підсумки виїздів-обстежень місць торгівлі та місць масового відпочинку на водних об’єктах сіл Світязь, Мельники, Пульмо, Гаївка та урочища Гряда.

В результаті перевірок суб’єктів господарювання були виявлені такі порушення: торгівля підакцизними товарами без ліцензій, неоформлені наймані працівники, порушення режиму роботи, недотримання правил поводження з рідкими побутовими відходами, незареєстрований об’єкт нерухомості (понад 1 тис. м. кв), залучення неповнолітніх до торгівлі; хаотичне, без жодних погоджень, розміщення атракціонів та тимчасових споруд на центральному пляжі Світязя.

За результатами обговорення актів обстежень було вирішено запросити на чергове засідання комісії суб’єктів господарювання, в яких були виявлені порушення. Підприємці повинні пред’явити на засіданні документи, які були відсутні під час перевірки їхньої діяльності, або підтвердження того, що вони усунули виявлені недопрацювання.

Якщо підприємці проігнорують засідання комісії, Шацька селищна рада змушена буде направити подання до відповідних контролюючих органів для притягнення цих суб’єктів господарювання до відповідальності.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь