Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

Оголошення про збір ідей проєктів до Стратегії розвитку Шацької селищної територіальної громади на період до 2027 року

Дата: 04.05.2023 10:40
Кількість переглядів: 1303

Фото без опису

Шацька селищна рада за сприяння Проєкту «Стратегічний аналіз і рекомендації з розширення можливостей органів місцевого самоврядування і громад за допомогою відповідних стратегічних документів», що виконується за підтримки USAID «ГОВЕРЛА», розробляє Стратегію розвитку Шацької селищної територіальної громади на період до 2027 року (далі – Стратегія).

Найважливішим етапом розробки Стратегії є пропозиції з боку представників громади (юридичних та фізичних осіб) ідей проєктів, які дозволять сформувати операційну частину Стратегії. Робочою групою з розробки Стратегії буде проведено відбір ідей проєктів, їх аналіз та ранжування за пріоритетами. За результатами цієї роботи будуть визначені джерела фінансування найважливіших для громади проєктів.

Запрошуємо усіх зацікавлених у розвитку Шацької громади – представників місцевого самоврядування, місцевих органів державної влади, громадські організації, підприємства, установи та організації усіх форм власності – запропонувати ідею (ї) проєкту (ів), які дозволять реалізувати завдання Стратегії.

Ідеї проєктів обов’язково повинні відповідати таким критеріям:

  1. Проєктні ідеї повинні бути спрямовані на досягнення суспільної вигоди. Отримувачем вигоди від реалізації проєкту не може бути окрема фізична або юридична особа.
  2. Термін реалізації проєкту – не більше 4 років (2024 - 2027 рр).
  3. Існує людська та технічна спроможність для реалізації проєкту.
  4. Проєктна ідея стосується завдань Стратегії розвитку громади (ознайомтеся з переліком завдань Стратегії у додатку 1 до цього оголошення).
  5. Проєктна ідея має бути представлена у формі, що додається (додаток 2).
  6. Проєктну ідею має бути надіслано не пізніше 5 червня 2023 року, до 17.30.

Заповнені форми надсилайте до управління економічного розвитку та регуляторної діяльності Шацької селищної ради, ел. адреса: tanyatsyupyah@gmail.com з поміткою «Ідея до Стратегії».

Якщо у вас виникли питання, звертайтесь, будь ласка, до управління економічного розвитку та регуляторної діяльності Шацької селищної ради, ел. адреса: tanyatsyupyah@gmail.com, тел. 0967328183, 0686268710.

Дивіться приклад заповнених форм проєктних ідей в додатку 3.

                           


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь