Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

В селі Прип’ять попрощалися з захисником України Володимиром Гінчуком

Дата: 31.10.2022 16:00
Кількість переглядів: 988

Фото без опису

 

34-річний військовослужбовець Державної прикордонної служби 27 жовтня помер у лікарні на Київщині.

Старший солдат Володимир Гінчук із села Прип’ять 15 березня 2022 року був мобілізований від Четвертого відділу Ковельського РТЦК та СП у Львівський прикордонний загін, 30 березня переведений на посаду патрульного у 4 прикордонний загін Східного регіонального управління Державної прикордонної служби України.

…Воїн назавжди повернувся додому 30 жовтня. В смт Шацьк, селах Вілиця і Прип’ять місцеві мешканці на колінах зустрічали свого Героя, встеливши живими квітами його шлях до рідного дому.

Чин відспівування захисника України відбувся в Свято-Дмитрівському храмі села Прип’ять з участю духовенства Шацького благочиння УПЦ. Заупокійне богослужіння очолив протоієрей Олександр Черевко, настоятель Свято-Миколаївського храму села Пульмо.

Мужнього воїна в останню путь провели його рідні, близькі, знайомі, селищний голова Сергій Карпук, жителі громади, військовослужбовці Збройних сил України, військовий капелан Михайло Хімчак.

Поховали Героя із військовими почестями на кладовищі в селі Прип’ять.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь