Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

Шацька селищна рада отримала від поляків подарунок - шкільний автобус

Дата: 16.09.2022 15:00
Кількість переглядів: 1077

Фото без опису

16 вересня Шацька селищна рада отримала автобус від гміни Влодава Республіки Польща. Днем раніше керівники двох дружніх прикордонних громад – Даріуш Семенюк, війт гміни Влодава, та Сергій Карпук, Шацький селищний голова, підписали договір про дарування транспорту.

– Наш автобус продовжить возити дітей та підлітків до шкіл, але вже в Шацьку. З початку повномасштабного вторгнення ця українська громада пожертвувала свою техніку військовим. Впевнений, що відтепер транспорт – у надійних руках, і ми бажаємо, щоб він служив нашим друзям із Шацька довго і безперешкодно, –  наголосив під час вручення ключів від автобуса пан Даріуш Семенюк.

Слова вдячності польському народу за підтримку громади в час війни висловив Сергій Карпук, зазначивши, що автобус є дуже цінним подарунком, адже з початку бойових дій відділ освіти, молоді та спорту Шацької селищної ради надав для потреб Збройних сил України 4 транспортних одиниці.

– Приємно, що в гміні Влодава відреагували на наші численні звернення з проханням допомогти, і вже сьогодні, 16 вересня, комфортний, зручний автобус приїхав з Польщі до Шацька. Дякую друзям з братньої країни, зокрема з гміни Влодава, за моральну і матеріальну підтримку, за гуманітарну допомогу для вимушених переселенців, за всі посильні пожертви, за добро і небайдужість. В нелегкий воєнний час, коли ворог шматує нашу країну, важливо відчувати надійне плече підтримки братнього народу, – прокоментував Шацький селищний голова.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь