Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

Оприлюднення протоколу стратегічної сесії з формування завдання на розроблення комплексного плану

Дата: 14.02.2022 14:21
Кількість переглядів: 1747

25 січня 2022 року було проведено публічний захід громадського обговорення – Стратегічну сесіюз формування завдання на розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Шацької селищної територіальної громади.

У ході заходу було обговорено стратегічне бачення просторового розвитку громади, наявні на території громади проблеми і можливості розвитку, визначено перспективні для розміщення об’єкти та пріоритетні напрямки просторового розвитку громади.

Результати напрацювань Стратегічної сесії оформлені у форматі протоколу. Доступ за посиланням: http://surl.li/bjgaf.

Документ Протоколу поширений з можливістю коментування – запрошуємо усіх зацікавлених ознайомитися з протоколом і додатками до нього та за доцільності надати свої пропозиції до протоколу.

Якщо Ви маєте додаткові пропозиції щодо розміщення об’єктів на території громади – позначте їх на веб-карті громадських пропозиції до Комплексного плану, перейшовши за посиланням:https://arcg.is/WvirL0.

Всі Ваші пропозиції приймаються до 2 березня 2022 року включно у форматі коментарів до документу Протоколу, пропозицій на веб-карті, або електронною поштою на адресу: shsrada1@ukr.net.

Довідково: Стратегічна сесія проведена на виконання вимог чинного.законодавства та рішення Шацької селищної ради від 04.10.2021р. №14/44 «Про розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Шацької селищної територіальної громади».

Комплексний план просторового розвитку території територіальної громади є одночасно містобудівною документацією на місцевому рівні та документацією із землеустрою, що визначає планувальну організацію, функціональне призначення території, основні принципи і напрями формування єдиної системи громадського обслуговування населення, дорожньої мережі, інженерно-транспортної інфраструктури, інженерної підготовки і доброустрою, цивільного захисту території та населення від небезпечних природних і техногенних процесів, охорони земель та інших компонентів навколишнього природного середовища, формування екомережі, охорони і збереження культурної спадщини та традиційного характеру середовища населених пунктів, а також послідовність реалізації рішень, у тому числі етапність освоєння території.

Склад, зміст та порядок розроблення Комплексного плану визначається Порядком розроблення, оновлення, внесення змін та затвердження містобудівної документації (затверджено Постановою КМУ від 1.09.2021 р. № 926).

Читайте такожСтратегічна сесія в межах роботи над комплексним планом просторового розвитку Шацької громади


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь