Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

Вшанування героїв та урочистий захід до Дня Соборності України

Дата: 22.01.2022 22:23
Кількість переглядів: 595

Фото без опису

22 січня в Шацьку відзначили День Соборності України.

Сергій Карпук, Шацький селищний голова, поклав квіти до пам’ятника Тарасові Шевченку та навідався до могили Сергія Мокренка, захисника України з Шацька, який загинув на російсько-українській війні. З глибокою шаною і вдячністю селищний голова згадав подвиг героя та інших воїнів, які поклали свої життя на вівтар свободи і незалежності нашої держави.

Цього ж дня з нагоди великого державного свята в залі засідань Шацької селищної ради відбувся урочистий захід. Очільник громади, виступаючи перед присутніми, назвав Акт Злуки найвищою точкою української революції і визвольних змагань початку двадцятого століття та пригадав основні етапи боротьби українського народу за єдність і незалежність. На заході хвилиною мовчання вшанували пам'ять полеглих борців.

Наостанок творчі колективи та окремі виконавці Шацького будинку культури та дитячої музичної школи подарували присутнім невеликий концерт на патріотичну тему.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь