Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

100 добрих справ: сучасний лінгафонний кабінет у Смоляро-Світязькій школі

Дата: 07.12.2021 11:30
Кількість переглядів: 956

Фото без опису

#41. Завдяки успішно реалізованим проєктам у Смоляро-Світязькій школі зявилися капітально відремонтований клас і сучасний лінгафонний кабінет.

За сприяння та підтримки Шацької селищної ради, відділу освіти, молоді і спорту, батьків, вчителів, працівників  у філії І-ІІ ст. с. Смоляри-Світязькі ОЗЗСО І-ІІІ ст. «Світязький ліцей» цього року реалізовано два проєкти, які здобули перемогу в конкурсі проєктів місцевих ініціатив.

Один з них – «Сучасним дітям – сучасний клас». В його межах відремонтували класну кімнату, і тепер вона відповідає всім сучасним вимогам. Діти із задоволенням перебувають і навчаються у ній, почувають себе тут комфортно і зручно.

Ще один проєкт – «Лінгафонний кабінет – запорука успіху у вивченні іноземних мов». За передбачені кошти було придбано планшети, навушники, розгалужувачі до навушників, ноутбук, акустичну систему. Його реалізація дозволяє повноцінно використовувати усі ресурси, спрямовані на покращення в учнів рівня володіння іноземною мовою.

Читайте також: 100 добрих справ: будівництво в Світязі мультифункціонального спортивного комплексу

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь