Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

Повідомлення про початок розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Шацької селищної територіальної громади

Дата: 24.11.2021 15:13
Кількість переглядів: 792

На виконання вимог чинного законодавства Шацькою селищною радою прийнято рішення про розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Шацької селищної територіальної громади (Рішення №14/44 від 04 жовтня 2021 року).

Комплексний план просторового розвитку території територіальної громади є одночасно містобудівною документацією на місцевому рівні та документацією із землеустрою, що визначає планувальну організацію, функціональне призначення території, основні принципи і напрями формування єдиної системи громадського обслуговування населення, дорожньої мережі, інженерно-транспортної інфраструктури, інженерної підготовки і благоустрою, цивільного захисту території та населення від небезпечних природних і техногенних процесів, охорони земель та інших компонентів навколишнього природного середовища, формування екомережі, охорони і збереження культурної спадщини та традиційного характеру середовища населених пунктів, а також послідовність реалізації рішень, у тому числі етапність освоєння території.

Склад, зміст та порядок розроблення Комплексного плану визначається Порядком розроблення, оновлення, внесення змін та затвердження містобудівної документації (затверджено Постановою КМУ від 1.09.2021 р. № 926).

На виконання вимог чинного законодавства розпочинається прийом пропозицій фізичних та юридичних осіб до розроблення Комплексного плану. Термін внесення пропозицій: з 25.11.2021 до 15.12.2021.

Пропозиції можна надавати:

- шляхом нанесення пропозицій на веб-карті за посиланням: https://arcg.is/WvirL0

- електронною поштою на адресу: shsrada1@ukr.net;

- офіційними листами на адресу: Шацька селищна рада, вул. 50 років Перемоги, 1Б, смт Шацьк, Ковельський район Волинської області, 44000.

Інститути громадянського суспільства, наукові та експертні організації, інші юридичні особи під час подання пропозицій і зауважень у письмовій формі зазначають своє найменування та місцезнаходження, фізичні особи – прізвище та ініціали.

Анонімні пропозиції не реєструються і не розглядаються.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь