Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

Повідомлення про прийом кандидатур на участь в робочій групі з формування завдання на розроблення комплексного плану

Дата: 22.11.2021 15:25
Кількість переглядів: 662

На виконання чинного законодавства та рішення Шацької селищної ради від 04.10.2021р. №14/44 «Про розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Шацької селищної територіальної громади» розпочато процедуру проведення громадських обговорень з формування завдання на розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Шацької селищної територіальної громади.

Процедурою передбачено створення Робочої групи з формування завдання на розроблення Комплексного плану.

Робоча група формується з представників селищної ради, виконавчого комітету селищної ради, органів державної влади, державних та комунальних підприємств, установ та організацій, органів самоорганізації населення, громадських організацій, інших заінтересованих сторін у складі не менш як п’ять осіб і не більш як 21 особа, з непарною кількістю членів.

У персональному складі Робочої групи частка членів, що представляють сільські, селищні, міські ради та виконавчий орган відповідної сільської, селищної, міської ради, не повинна перевищувати половину складу робочої групи плюс одна особа.

До персонального складу Робочої групи має входити принаймні один представник від кожного з населених пунктів Шацької селищної територіальної громади, який не є співробітником виконкому, допускається представлення одним членом робочої групи інтересів кількох суміжних сіл та селищ територіальної громади.

Заяви на включення до Робочої групи з формування завдання на розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Шацької селищної територіальної громади приймаються з 04.11.2021р. по 03.12.2021р. за адресою:

Шацька селищна рада, вул. 50 років Перемоги, 1Б, смт Шацьк, Ковельський район Волинської області, 44000, або електронною поштою на адресу: shsrada1@ukr.net.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь