Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

В Світязі прибрали сільське кладовище

Дата: 04.11.2021 08:00
Кількість переглядів: 702

Фото без опису

1 листопада в селі Світязь відбулося прибирання місцевого кладовища. Навести лад на території перед Дмитрівською поминальною суботою зголосилися десятки мешканців населеного пункту та братія Світязького Петро-Павлівського монастиря.

Цього дня активісти зрізали на цвинтарі зарості акації, покосили бур’яни, загребли опале листя. Суху рослинність з території вивезли, а акацію подрібнили на щепу. Кладовище після прибирання набуло охайного вигляду. За словами старости Віктора Плейтуха, залишилося зробити ще одну корисну справу – зрізати старі дерева, аби гілки, що падають, не пошкоджували пам’ятників. Зволікати з цією роботою у старостинстві не будуть.

«Висловлюю вдячність усім, хто долучився до толоки. А таких цього разу було чимало. Спільно ми зробили хорошу справу – навели лад у місці поховання наших предків», – зазначив староста села.

Читайте також: В Піщі навели порядок на сільському кладовищі



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь