Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

Благодійники завітали з гостинцями до дітей громади

Дата: 31.12.2020 12:41
Кількість переглядів: 728

Фото без опису

В Шацькій селищній раді існує гарна традиція на початку новорічно-різдвяних свят організовувати благодійні акції і дарувати подарунки дітям пільгових категорій. Не став винятком і нинішній рік. До доброї справи, приуроченої дню святого Миколая, виявили бажання долучитися дуже багато благодійників. Це дало можливість організаторам зробити акцію масштабною і вручити гарні гостинці дітям із сімей, що опинилися в складних життєвих обставинах.

В ролі добрих чарівників побували працівники служби у справах дітей Шацької РДА та відділу соціальних служб Територіального центру соціального обслуговування громадян, представники благодійного фонду, підприємці і просто небайдужі люди. Одні з них подбали про подарунки, інші об’їздили населені пункти громади, а також завітали з гостинцями до вихованців Головненської спеціальної школи «Центр освіти» Волинської обласної ради.

Організатори висловлюють щиру вдячність за добро і турботу про дітей Шацької громади благодійному фонду «Патріоти Волині», ТОВ «Вельт-Капітал», Катерині Баришевій, Іванові Борсуку, Світлані Камінській, Наталії Положевець, Софії Кімачук, Романові Лисакові, Наталії Савчук, Тетяні Сіжук та багатьом  іншим.

Щастя в очах малечі, щирі емоції та радісні усмішки – це найкращий результат великої справи, яку зробили дорослі, об’єднавши свої думки і зусилля в ім’я дитячих мрій.

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь