Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

Проект бюджету Шацької селищної ради на 2021 рік підтриманий постійною комісією

Дата: 23.12.2020 15:27
Кількість переглядів: 789

Фото без опису23 грудня, під головуванням Галини АРТИМУК та за участю селищного голови Сергія КАРПУКА, відбулось засідання постійної комісії з питань фінансів, бюджету, регуляторної політики, інвестицій та міжнародного співробітництва, використання майна спільної власності територіальних громад, сіл, селища.

Фото без опису

 На порядок денний виносились питання: про розгляд клопотання тимчасово виконуючого обов’язки командира протитанкового артилерійського дивізіону військової частини А4267 та внесення змін до рішення селищної ради від 15 грудня 2020 року №2/6.1 «Про надання одноразових матеріальних допомог» в частині скасування виплати допомоги Доманському Андрію Вікторовичу, жителю вул. Перемоги, 16 смт Шацьк – у зв’язку із систематичним порушенням проходження служби за контрактом; про надання одноразової матеріальної допомоги; про встановлення вартості харчування дітей у закладах дошкільної освіти та дошкільному відділенні НВК на 2021 рік; про встановлення вартості харчування дітей у загальноосвітніх навчальних закладах на 2021 рік; про оплату праці селищного голови у 2021 році; про розгляд проекту бюджету селищної територіальної громади на 2021 рік.

По кожному, винесеному на порядок денний засідання постійної комісії питанню, в результаті конструктивного обговорення прийняті відповідні рішення та висновки, проекти рішень депутати підтримали та рекомендували внести на розгляд пленарного засідання сесії ради. 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь