Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

Шановні підприємці!

Дата: 30.08.2019 13:12
Кількість переглядів: 917

Фото без опису

Щиро вітаю Вас з професійним святом. У цей день слова вдячності адресуються енергійним, ініціативним людям, що зуміли організувати свою справу, втілити в життя нові ідеї та проекти, своєю невтомною працею активно сприяти розвитку нашої держави.

Приватне підприємництво є важливим чинником економічного розвитку держави та зростання добробуту її громадян. Без приватного бізнесу неможливо уявити будівництво, торгівлю та побутове обслуговування, транспорт і зв'язок, інші галузі економіки.

Підприємці нашої громади – це сміливі, рішучі, ініціативні люди, які створюють умови для власного добробуту і процвітанню рідного селища.

Тож дозвольте у цей святковий день побажати всім Вам невичерпної енергії, натхнення і здійснення задумів, мудрості в справах та процвітання бізнесу, стабільності, добра й благополуччя вам і вашим родинам!

З повагою, секретар Шацької селищної ради Л.С. Цевух


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь