Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

Привітання з Днем людей похилого віку

Дата: 28.09.2017 10:09
Кількість переглядів: 3025

Фото без опису

Дорогі наші ветерани, люди похилого віку!

Щиро вітаю вас з Днем ветерана та Міжнародним днем людей похилого віку!

Важко переоцінити ваші здобутки, за якими стоять наполеглива праця, мужність, героїзм і відвага кожного з вас. Ми можемо лише здогадуватися, скільки випробувань, болю і втрат довелося вам пережити і при цьому зберегти гідність, віру, любов, які ви пронесли через все своє життя.  Пройдений шлях і ветерана Великої Вітчизняної війни, і ветерана збройних сил чи органів внутрішніх справ, і воїна-інтернаціоналіста, і ветерана праці, всіх, кому ми завдячуємо українською державністю, - гідний взірець для наслідування. Бути вашими послідовниками – велика честь і відповідальність.

Ми схиляємось перед людьми похилого віку, на чию долю цей нелегкий час. Ми в неоплатному боргу перед Вашими незгасаючими подвигами та життям.

Дозвольте нам щиро і сердечно привітати вас із вашим святом. І нехай цей день буде сонячним і теплим, тихим і спокійним. Нехай буйні вітри обходять ваші обійстя, а радість і добро оселяться в ваших домівках.

 

 

З повагою,
Шацький селищний голова                                                                  С.М. Віннічук

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь