Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

На сесії Шацької селищної ради

Дата: 22.03.2024 17:07
Кількість переглядів: 129

Фото без описуПід головуванням Богдана Тимошука, секретаря селищної ради, відбулася позачергова 55 сесія Шацької селищної ради.

Депутати затвердили звіт про виконання бюджету селищної територіальної громади за 2023 рік; звіт  про виконання фінансового плану КНП  «Шацька лікарня» за 2023 рік; звіт директора КНП «Шацька лікарня Шацької селищної ради» про роботу підприємства у 2023 році.

Заслухали про виконання програми фінансової підтримки комунального некомерційного підприємства «Шацька лікарня Шацької селищної ради» за 2023 рік, про виконання заходів Програми мобілізаційної підготовки та мобілізації, забезпечення заходів, пов’язаних із виконанням військового обов’язку, призовом громадян України до лав Збройних Сил України на 2021 – 2023 роки.

Також на сесії прозвітували заступники селищного голови з питань діяльності виконавчих органів та старости Грабівського, Мельниківського, Піщанського, Прип’ятського  та Самійличівського округів.

Обранці затвердили програму благоустрою населених пунктів Шацької селищної ради на 2024 – 2026 роки, програму співпраці з ЛНТУ та сприяння матеріально технічному забезпеченню спортивно-оздоровчому табору ЛНТУ, що розміщений в урочищі Гушово с. Світязь, на 2024 рік.

Надали згоду на безоплатну передачу майна (транспортного засобу) комунальної власності Шацької селищної територіальної громади з балансу КП «Добробут» Шацької селищної ради на баланс військової частини А4943.

Розглянули питання про звільнення ПрАТ «Волиньтурист» від сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки у 2024 році; про встановлення пільги ПрАТ «Волиньтурист» зі сплати земельного податку; про внесення доповнень до рішення Шацької селищної ради від 22.06.2023 року №41/21 «Про встановлення земельного податку та ставок і пільг зі сплати земельного податку на території Шацької селищної ради» (за клопотанням ВОС «Лісова пісня»); про звернення депутатів Шацької селищної ради до Кабінету Міністрів України щодо продовження виплати соціальної допомоги для внутрішньо переміщених осіб до кінця воєнного стану.

Також проголосували за низку питань зі сфери земельних відносин.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь