Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

Шацька селищна рада отримала від поляків подарунок - шкільний автобус

Дата: 16.09.2022 15:00
Кількість переглядів: 1065

Фото без опису

16 вересня Шацька селищна рада отримала автобус від гміни Влодава Республіки Польща. Днем раніше керівники двох дружніх прикордонних громад – Даріуш Семенюк, війт гміни Влодава, та Сергій Карпук, Шацький селищний голова, підписали договір про дарування транспорту.

– Наш автобус продовжить возити дітей та підлітків до шкіл, але вже в Шацьку. З початку повномасштабного вторгнення ця українська громада пожертвувала свою техніку військовим. Впевнений, що відтепер транспорт – у надійних руках, і ми бажаємо, щоб він служив нашим друзям із Шацька довго і безперешкодно, –  наголосив під час вручення ключів від автобуса пан Даріуш Семенюк.

Слова вдячності польському народу за підтримку громади в час війни висловив Сергій Карпук, зазначивши, що автобус є дуже цінним подарунком, адже з початку бойових дій відділ освіти, молоді та спорту Шацької селищної ради надав для потреб Збройних сил України 4 транспортних одиниці.

– Приємно, що в гміні Влодава відреагували на наші численні звернення з проханням допомогти, і вже сьогодні, 16 вересня, комфортний, зручний автобус приїхав з Польщі до Шацька. Дякую друзям з братньої країни, зокрема з гміни Влодава, за моральну і матеріальну підтримку, за гуманітарну допомогу для вимушених переселенців, за всі посильні пожертви, за добро і небайдужість. В нелегкий воєнний час, коли ворог шматує нашу країну, важливо відчувати надійне плече підтримки братнього народу, – прокоментував Шацький селищний голова.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь