Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

Шацька громада – учасниця районного фестивалю, присвяченого 30-річчю Незалежності України

Дата: 11.08.2021 10:49
Кількість переглядів: 1188

Фото без опису

«Живи та міцній, Україно, під прапором неба й родючих ланів!». Під такою назвою 8 серпня  в с. Задиби Ковельського району  відбувся перший на Волині фестиваль громад Ковельщини, присвячений 30-й річниці Незалежності України.

Серед  23 громад новоутвореного Ковельського району, які взяли участь у фестивалі, була і Шацька селищна територіальна громада, яку на святі представляли Сергій Карпук, селищний голова, представники сфери культури та тріо «Мальви» Шацького БК. На території фермерського господарства «Перлина Турії», де відбувався величний захід, шачани облаштували неповторну експозицію народного декоративно-прикладного мистецтва.

Найбільш пам’ятними моментами фестивалю стали молитва за Україну, патріотичний флешмоб «Ти  у мене єдина», виступи срібного призера всеукраїнського пісенного шоу «Голос. Діти» Ярослава Карпука зі Старої Вижівки та окремих виконавців і творчих колективів району.

З вітальними промовами звернулись до присутніх організатори фестивалю: Ольга Черен, голова Ковельської районної державної адміністрації, та В’ячеслав Шворак, голова Ковельської районної ради.

Мирного неба над головою, здоров’я в родинах, щастя, добра, достатку, щедрої долі, успіхів у всіх справах і починаннях заради процвітання нашої держави побажав зі сцени усім присутнім Сергій Карпук, Шацький селищний голова.

«Шаччина вносить вагомий вклад у розвиток новоствореного Ковельського району і загалом нашої славної України, примножуючи їх здобутки. Вірю, що спільним надбанням, щоденною наполегливою працею ми зможемо зробити нашу громаду, район і цілу Україну сильними і самодостатніми», – наголосив Сергій Вікторович.

На згадку про започаткований фестиваль керівник отримав від організаторів заходу карту Шацької громади та вітальну листівку від Юрія Погуляйка, голови обласної державної адміністрації.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь