Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

Розпочалися роботи з ремонту дороги Шацьк-Вілиця-Прип’ять-Любохини

Дата: 17.03.2021 14:30
Кількість переглядів: 1312

Фото без описуВ Шацькій територіальній громаді стартували роботи з поточного середнього ремонту на автомобільній дорозі Шацьк-Вілиця-Прип’ять-Любохини.

Сьогодні на ділянці дороги в селищі Шацьк працює техніка  ТзОВ «Луцькавтодор-сервіс», найближчим часом розпочнуться роботи з видалення вздовж узбіч зелених насаджень. Коштом держбюджету ремонтуватимуть два відрізки: Шацьк-Вілиця (61,2 млн. грн.) та Вілиця-Прип’ять-Любохини (97,8 млн. грн.). Всього на виконання ремонтних робіт в державному бюджеті передбачено понад 159 млн. грн.

«Надзвичайно приємно, що нам вдалося зрушити з місця і почати вирішувати цю багаторічну проблему. Маю надію, що всі роботи будуть виконані вчасно, і транспортна мережа Шацької територіальної громади незабаром поповниться ще однією новою, сучасною дорогою.  Дякую за розуміння, підтримку і вагому допомогу Анатолію Посполітаку, начальнику Служби автомобільних доріг у Волинській області, та Ншану Антоняну, заступнику начальника з розвитку доріг», – зазначив Сергій Карпук, Шацький селищний голова.

Згаданий шлях покращить сполучення та дорожню інфраструктуру населених пунктів, через які проляже, розвантажить центральні дороги та зробить комфортним доступ туристів до Шацьких озер, зокрема до красеня Світязя.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь