Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

Шануємо пам'ять про Лесю Українку, захоплюємося її творчістю

Дата: 01.03.2021 14:35
Кількість переглядів: 1477

Фото без опису

25 лютого виповнилося 150 років від дня народження Лесі Українки – української поетеси, драматурга і громадської діячки, класика української літератури. Визначній постаті, яка залишила після себе потужний літературний доробок, присвячують низку заходів у Шацькому будинку культури та його філіях, у Шацькій публічній бібліотеці  та бібліотеці-філії для дітей.

Наприкінці минулого року визначній даті був приурочений творчий звіт аматорських колективів та окремих виконавців району « Ні! Я жива, я буду вічно жити…». Вже в нинішньому році в селищі відбулися дистанційний  конкурс читців «Мій любий краю» та літературно-мистецький захід «Дзвінка струна Лесиного слова». Тематичні заходи проходять в усіх філіях Шацького БК, працівники бібліотек організовують літературні калейдоскопи та посиденьки, книжкові виставки – реальні та віртуальні, уроки-екскурсії, а читачі долучаються до літературних заходів обласного масштабу.

Фахівці галузі культури громади презентують представникам юного та старшого покоління творчість великої землячки, доносять до кожного ідеї національної свідомості, пробудження почуття народної єдності, якими жила і які пропагувала Леся Українка.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь