Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

З турботою про наймолодших мешканців громади: звітує служба у справах дітей

Дата: 03.08.2023 09:32
Кількість переглядів: 585

Фото без опису

31 липня комісія в складі начальника служби у справах дітей, соціального педагога відділу соціальних служб Територіального центру та інспектора сектору ювенальної превенції з метою уникнення загрози життю і здоров'ю дитини прийняла рішення про термінове поміщення двох малолітніх дітей, жителів с. Прип'ять, до медичного закладу, оскільки батьки цих дітей зловживають алкоголем, неналежно виконують батьківські обов'язки і систематично не дотримуються рекомендацій лікаря щодо догляду за хворою новонародженою дитиною.

Цього ж дня комісія відвідала сім'ю в с. Прип'ять, яка перебуває в полі зору служби у справах дітей, відділу соціальних служб, оскільки там виховується дитина, що має проблеми зі здоров'ям, а між батьками періодично виникає спір з приводу виховання спільних дітей.

1 серпня Лариса Загура, начальник служби у справах дітей, разом із Оксаною Демидась, фахівцем із соціальної роботи Територіального центру, відвідали дітей -сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, які проживають в с. Самійличі. Обстежено умови проживання, виховання та утримання, а також обговорено подальше влаштування до сімейних форм виховання однієї дитини.

2 серпня Лариса Загура, начальник служби у справах дітей, Марія Сидорук, соціальний педагог відділу соціальних служб, та Дмитро Постернак, інспектор сектору ювенальної превенції, відвідали дітей, що опинились в складних життєвих обставинах, у селі Мельники та селищі Шацьк. Цього ж дня представники згаданих служб, а також Богдан Штандер, поліцейський офіцер громади, та Віктор Плейтух, староста Світязького старостинського округу, відвідали дітей з с. Світязь , що опинились в складних життєвих обставинах.

Комісія провела профілактичну роботу з матір'ю малолітньої дитини, що ухиляється від виконання батьківських обов'язків.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь